22
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

פשוט טעים

שניצל וכרובית בתנור

שניצל וכרובית בתנור

לפעמים הכל קורה בתזמון מושלם. כך קרה, שקיבלתי מארז "שניצל ולתנור" של "קנור" במסגרת פעילות נסיינים של "תפוז", בדיוק כשרציתי לנסות רעיון חדש לשניצל, שקיבלתי אליו השראה מאחת מקבוצות הבישול בפייסבוק, שבהן אני חברה. הרעיון היה לשלב חמאת בוטנים בבלילת השניצל וכמכורת חמאת בוטנים הייתי חייבת לנסות! את שאר הבלילה הכנתי כפי שאני מכינה תמיד... בזכות חמאת הבוטנים ופירורי הלחם החדשים, השניצלים יצאו עסיסיים במיוחד, קריספיים מבחוץ ונימוחים מבפנים... אני בטוחה שהמתכון הזה יהפוך לקבוע אצלי במטבח :)

 
החומרים:
500 גרם חזה עוף פרוס לשניצלים דקים
כ-400 גרם פרחי כרובית בינוניים (טריים או מופשרים מהקפאה)
לבלילה:
2 כפות גדושות חמאת בוטנים
2 כפות רוטב צילי מתוק
2 כפות רוטב סויה
כפית תבלין גריל עוף
כפית אבקת שום
ביצה
1/3 כוס מים
לציפוי: 
שקית פירורי לחם "שניצל ולתנור" של קנור
 
אופן ההכנה:

1. מערבבים יחד היטב את כל חומרי הבלילה.

2. מעבירים את חזה העוף והכרובית לבילה ומערבבים כך שהכל יצופה היטב. מכסים ומעבירים למקרר לשעה לפחות.

3. מצפים את הכרובית והשניצלים בתערובת פירורי הלחם. יש להדק באמצעות כף היד את תערובת הציפוי לפרוסות חזה העוף על מנת להבטיח ציפוי מלא ואחיד.

4. מניחים את השניצלים והכרובית על גבי תבנית עם נייר אפיה,

5. אופים במשך 15 דקות, בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות.

6. הופכים את השניצלים וממשיכים לאפות במשך 10-15 דקות נוספות. 

בתאבון :)

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nois24 אלא אם צויין אחרת