55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חברות מבשלות

פירורי לחם לאפיית שניצל בתנור/מוצר חדש של קנור

מוצר חדש מבית יוניליוור יצא לאחרונה לשוק - תערובת פירורי לחם לאפיית שניצלים בתנור

צוות קנור ישראל בשיתוף קנור העולמית זיהתה את הצורך שלנו לבשל קל יותר, בריא יותר ומשמין פחות ופיתחה מוצר חדש - תערובת של פירורי לחם לאפיית שניצלים, המכילים 30% שומן פחות לעומת שניצל מטוגן. 

אצלנו בבית שניצל הוא "מוצר צריכה בסיסי", שניצלים מוכנים אני לא מכניסה הביתה ולכן אני מוצאת את עצמי לפחות פעם בשבוע מטגנת כמות של שניצלים, רבה עם בעלי שמתלונן שכל הבית מסריח מטיגון ומייסרת את עצמי שהילדים אוכלים אוכל מטוגן, שידוע כלא בריא, גם אם מדובר בילדים ללא בעיות השמנה. 

אז הכנתי שניצלים לאפיה בתנור לפי ההוראות שהיו על גבי האריזה:

ראשית, חיממתי תנור ל - 200 מעלות. בינתיים, טבלתי חזה עוף דק דק בביצה טרופה ולאחר מכן בתערובת "שניצל ולתנור". הנחתי בתבנית אפיה עם נייר אפיה

ואפיתי כ - 10 דקות מכל צד. 

באותה הזדמנות אפיתי פרוסות של כרובית וקישואים מצופים גם כן בתערובת פירורי הלחם

המוצר מגיע באריזה המכילה 180 גרם, המספיק לכ - 7-9 שניצלים גדולים, אינו מכיל מונסודיום גלוטמט וללא תוספות חומרים משמרים. 

אפשר לצפות עם פירורי הלחם ירקות ולאפות בתנור וזה יוצא טעים מאוד.

אני פרסתי פרוסות של קישואים לאורך וכרובית שקודם בישלתי במים רותחים כמה דקות, לאחר שהתקררה פרסתי ממנה פרוסות עבות, ציפיתי בביצה טרופה ופירורי לחם לאפיה והכנסתי לתנור - זה יצא טעים מאוד ! משקית אחת של "שניצל ולתנור" הכנתי 4 שניצלים, 3 פרוסות כרובית ו - 3-4 פרוסות קישוא. 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

העורך בחר...
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חברות מבשלות אלא אם צויין אחרת