00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בבית

לחם בירה עם בצל מטוגן

23/01/2015

מתכון קליל ופשוט ללחם טעים טעים, לחם בירה מעולה שלא תוכלו להפסיק לאכול!

מצרכים:

3 כוסות קמח

בקבוק בירה לבנה 330 מ"ל

בצל גדול קצוץ

רבע חבילת חמאה

מלח ופלפל שחור גרוס

2 כפות פרג

מעט מלח גס (אני השתמשתי במלח ים)

אופן ההכנה:

מטגנים את הבצל עם החמאה ומניחים בצד לקירור, בקערה מנפים את הקמח מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס, שופכים פנימה את הבירה והבצל עם החמאה ומערבבים עד קבלת בצק אחיד.

מניחים על הקערה מגבת ונותנים לבצק לנוח כשעה.

משמנים תבנית אינגליש קייק ומעבירים את הבצק לתבנית (אם ישאר לכם מספיק בצק תעשו עוד לחמניה קטנה - שימו אותה על נייר אפייה).

בכוס מערבבים את הפרג עם מעט מלח גס ומפזרים על הבצק, מכניסים לתנו שחומם מראש ל-180 מעלות ל45 דקות.

תהנו!!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

9 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל idoxmaoz1 אלא אם צויין אחרת