44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

רולדת טונה וירקות

רולדת טונה וירקות

בס"ד

 

שילוב נפלא של טונה וירקות עטופים בבצק עלים,מתאים לארוחת ערב קלילה בליווי סלט.

 

המצרכים:

1 ק"ג בצק עלים

1 בצל גדול קצוץ דק

1 גמבה גדולה חתוכה לקוביות קטנות

1 כוס גרעיני תירס

4 שיני שום קצוצות

2 קופ' טונה

 צרור עלי כוסברה

מלח,פלפל שחור

1 כפית פפריקה

1 כפית כמון

 

ביצה טרופה+1 כף מים

שומשום לזרייה

 

אופן ההכנה:

- במחבת רחבה מחממים 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד שמתחיל להשחים קלות.

- מוסיפים את הגמבה ומטגנים תוך כדי ערבוב 2 דקות.

- מוסיפים את השום והתירס ומערבבים.

- מוסיפים את הטונה ומתבלים.מוסיפים את הכוסברה הקצוצה,מערבבים ומכבים את הגז. מקררים.

- פורסים את הבצק על משטח עבודה ומחלקים ל- 3 חלקים.

- מחלקים את המלית ל- 3 וממלאים כל חלק,מגלגלים לרולדה או יוצרים צמה ומניחים בתבנית.

- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.

- מברישים את הרולדות בביצה טרופה מהולה בכף מים וזורים שומשום.

- מכניסים לאפייה למשך 25-30 דקות עד שהרולדות משחימות.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת