00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בלוג של LANIT1

דג פורל שלם בעשבי תיבול בתנור

4 פורלים שלמים  - כל פורל 200 גרם

כוסבה קצוצה דק דק  - כמות  כוס וחצי גודל חד פעמית - אפשר במיקסר

פטרוזליה  קצוצה דק דק  - גודל 1/2 כוס חד פעמית - אפשר במיקסר

שום 10 שיניים  - כתושים

שמן זית  1/2 כוס

2 כפות מיץ מלימון סחוט

מלח עבה  1/2 כפית

פלפל שחור גרוס 1/4 כפית (קצת פחות לפי טעמו האישי של כל אחד)

פפריקה גרוסה - כפית 1 לפיזור על הדג.

רוזמרין גבעול רק את העלים  לפיזור על הדג

 

צריך : תבנית חד פעמית  גדולה

          מיקסר ידני

 

אופן ההכנה:

 

broken heart להכין את הדגים בתבנית גדולה חד פעמית שהם שלמים ונקיים.

broken heart במיקסר ידני יש לקצוץ ביחד את הכוסברה, שום , ופטרוזליה ולהוסיף את השמן זית , המיץ לימון , מלח עבה , ופלפל גרוס ולערבב למחית .

broken heart את הדגים יש לצפות בתערובת היטב בפנים ומחוץ לדג,     ואז יש לפזר את עלי הרוזמרין  ואת הפפריקה הגרוסה מעל הדג.

broken heart להכניס לתנור מחומם מראש 200 מעלות כ -35 עד  40 דקות  (אין צורך לעטוף בנייר כסף)/

בתאבון 

 

תמונות לשלבי ההכנה  :

 

הנחת הפורלים בתבנית חד פעמית

תערובת עישבי התיבול

למרוח את הדגים בתערובת עשבי תיבול ולפזר פפריקה גרוסה ורוזמרין מעל

הפורלים מוכנים ... בתאבון

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל LANIT1 אלא אם צויין אחרת