1313
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

מלאווח כסמבוסק ..

12/01/2015

בחיפוש מתמיד להפתיע ולחדש כל הזמן עשיתי ניסיון ומלאתי בצק מלאווח

בעגבניות מיובשות ,ממרח טפנד ,ומעט פסטו וגבינות ,סגרתי כמו סמבוסק

מרחתי ביצה מעל ופיזרתי שומשום ולתנור ,כן כן לתנור לא לטיגון,מה אומר מעדן ,ממליצה מאוד

כארוחת ערב לילדים וגם למתבגרים שאוהבים ,כמובן שאפשר לשלב מה שאוהבים

לא חייבים להצמד למתכון .

חבילה עלי מלאווח

6 כפות ממרח עגבניות מיובשות ,

6 כפות ממרח טפנד ,

6 כפות ממרח פסטו

1 גביע קוטג'

100 גרם גבינה צהובה מגורדת

100 גרם גבינת פטה עיזים מגורדת

כמה כדורי מוצרלה בייבי

1 ביצה

מעט שומשום

אופן ההכנה :

בקערה קטנה לערבב את הגבינות ,להניח עלה אחד של מלאווח על השייש עם הניילון למטה ,להסיר את הניילון

מהצד העליון ,למרוח על החצי הקרוב אלינו כף ממרח עגבניות מיובשות ,כף ממרח טפנד ,כף ממרח פסטו ,

למרוח מתערובת הגבינות ,לפזר מעט מכדורי המוצרלה ,לקפל לחצי להדק בקצוות בעזרת מזלג ,להניח בתבנית עם נייר אפייה ,

להמשיך עם יתרת העלים ,למרוח ביצה ולפזר שומשום ,לחמם תנור לחום 180 מעלות לאפות כ30 דקות עד שהמאפים

תפוחים וזהובים .

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

17 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת