00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

סודות של מטבח טוב

מאפה על בסיס בצק עלים ופודינג בטעם וניל

11/01/2015

 

900 גר' – בצק עלים (מופשר).השתמשתי בבצק עלים מרודד של "מעדנות" (2 יח'*450 גר')

1 יח' – פודינג בטעם וניל

1 יח' - שמנת מתוקה

1 כוס (250 מ"ל) - חלב

25 גר' – חמאה (מומסת על האש ומצוננת)

אבקת סוכר (לפיזור)

 

מחממים את התנור (180 מעלות).

מקציפים את השמנת עם החלב והפודינג.

מרדדים את הבצק, מורחים את החמאה, מורחים שכבה דקה של הקרם (את הקרם שנשאר שומרים במקרר), מגלגלים, חותכים לרולים ואופים בתבנית אפייה המכוסה בנייר האפייה בין 35 ל-45 דקות.

מצננים ומפזרים את אבקת הסוכר.

 

זהו :)

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

20 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל Lena1307 אלא אם צויין אחרת