22
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

פשוט טעים

קוסקוס מלא עם אנטיפסטי ברוטב טחינה

קוסקוס מלא עם אנטיפסטי ברוטב טחינה

מנה שהחלטתי להכין בבית אחרי שאכלתי אותה במסעדה ומאד נהניתי. הרעיון היה נראה לי מאד פשוט מבחינת המצרכים ואופן ההכנה. במסעדה, מגישים אותה עם יוגורט, אבל אני ביקשתי טחינה במקום. כך, כשקיבלתי את מארז רטבי הטחינה החדשים של "אחלה" עם כף הצילחות של "ארקוסטיל"-ידעתי בדיוק באיזה מתכון אני רוצה לשלב אותם! לכל רוטב יש את הטוויסט שלו שמשדרג את המנה ולוקח אותה לטעמים שונים בכל ביס...

החומרים:
חבילת קוסקוס אינסטנט מלא
לירקות:
2 בטטות קלופות וחתוכות לפלחים או עיגולים
2 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לפלחים או עיגולים
כ-400 גרם פרחי כרובית
כ-400 גרם פרחי ברוקולי
כ-5 כפות שמן זית
מלח, פלפל
כף טימין או אורגנו
לרוטב:
רוטב טחינה בכל טעם שאוהבים

אופן ההכנה:
1. מכינים את הקוסקוס לפי הוראות היצרן.
2. מערבבים יחד את כל חומרי הירקות, מעבירים לתבנית ואופים כ-45 דקות ב-180 מעלות, עד שהירקות מתרככים ומזהיבים.
3. להגשה, מניחים בצלחת הגשה את הקוסקוס, מעליו את הירקות ומזלפים את רוטב הטחינה בטעם המועדף עליכם מעל.

#אחלהרטביטחינה

בתאבון :)

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nois24 אלא אם צויין אחרת