33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אמא צעירה ישנה

פרליני שוקולד ואגוזי לוז טעימים

פרליני שוקולד ואגוזי לוז טעימים

נתקלתי לא מזמן במתכון הבא ומאוד התחשק לי להכין אותו....

50 גר' חמאת קקאו

200 גר' מסת קקאו

2 כפות חמאת אגוזי לוז (60 גר')

30 גר' שמן קוקוס

70 גר' אגבה/מייפל (4-5 כפות)

ממיסים הכל חוץ מהממתיק בבן מארי (סיר מעל סיר עם מים רותחים) עד שנמס, אח"כ מחממים את האגבה כמעט לאותה טמפ' של הקקאו,בקערת זכוכית מעל אותם מים רותחים, מוזגים 2 כפות קקאו לאגבה, מערבבים קלות ומוזגים את האגבה+הקקאו לתוך שארית הקקאו. מערבבים היטב עם כף בזהירות ויוצקים לתבנית פרלינים. 

למקרר להתגבשות ומוכן.

הם יוצאים מרירים, בדיוק לטעמנו, מרקם מהמם ורך, ובפעם הבאה שאכין, אוריד קצת ממסת הקקאו ואוסיף עוד חמאת אגוזי לוז שהיא תהיה קצת יותר מורגשת...

  

 

סערה נעימה :)

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

ארכיון פוסטים
נקה
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל צופציק קטן אלא אם צויין אחרת