00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכלים טעים

אצבעות שוקולד צ'יפס וגבינה

אצבעות עוגיות טעימות מאוד המשלבות בצק עוגיות שוקולד צ'יפס וגבינה.

המצרכים:

לבצק עוגיות שוקולד צ'יפס:

110 גר' חמאה

1/4 כוס סוכר חום

1/2 כוס סוכר לבן (רגיל)

1 ביצה

1 כפית תמצית וניל

150 גר' (1 כוס + 1 כף) קמח

1/2 כפית סודה לשתיה

קורט מלח

1-2 חופנים גדושים שוקולד צ'יפס

 

לתערובת הגבינה:

1 גביע גבינה לבנה 5% או 9%

2 כפות סוכר

1 כף גדושה של אינסטנט פודינג וניל

1 ביצה

 

אופן ההכנה:

1. הכנת בצק העוגיות:

   - שמים בקערת מיקסר את החמאה ושני סוגי הסוכר ומערבלים לתערובת קרמית.

  - מוסיפים את הביצה ותמצית הוניל וממשיכים לערבל.

 - מנפים יחד לקערה נפרדת את הקמח, אבקת הסודה והמלח.

 - מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת החמאה וממשיכים לערבל רק עד להטמעה.

 - מסירים קערת המיקסר, מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים פנימה בעזרת כף.

2. הכנת תערבות הגבינה: מערבלים או מקציפים בעזרת מטרפה בקערה נפרדת את כל חומרי תערובת הגבינה.

3. מרפדים תבנית אפייה (לא גדולה) בנייר אפייה, משטחים ומהדקים בתחתית מחצית מתערובת בצק העוגיות. שופכים מעל תערובת הגבינה ומעל מפוררים את המחצית הנותרת של בצק העוגיות.

4. אופים בחום 180 מעלות כ-20 דק' או עד להזהבה.

 

בתאבון....

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל niritcohen5 אלא אם צויין אחרת