00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

גלילת לחם במילוי עגבניות מיובשות וגבינה

קודם כל סרטון קצר בכיכובי שמופיע במאקו.... תהנו

 

http://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/secrets-of-cooking-video/Video-c30c44f990c6a41006.htm

 

 

 

זה מה שקורה אצלי בימי חורף סגריריים ורטובים..... התנור מתחיל לעבוד גם בשעות לא שגרתיות.
 

במקום אפיית לחם רגיל אפשר למלא כל כיכר במילוי לפי טעמכם האישי טרום אפיה

 

גלילת לחם ממולא 

3/4 + 2 כוסות קמח
1 שקית שמרים יבשים
1 כפית מלח
1 כף סוכר
1 כוס מים חמימים
2 כפות שמן

 

 

 

 

 

לערבב המצרכים היבשים ולהוסיף את המים והשמן. לעבד את הבצק עם וו לישה או ביד עד קבלת
בצק הנפרד מדפנות הקערה.

לכסות בניילון נצמד / מגבת ולהשאיר להתפחה למינימום שעתיים.

 

לעבד מעט את הבצק ולרדד למלבן גדול.

 

 

 

למילוי

למרוח מעל פני הבצק עגבניות יבשות / ממרח פסטו / שום מעורבב עם שמן זית / רוטב פסטה
לגרד מעל גבינה צהובה כלשהי. לגלול את הבצק לגליל , כמה שיותר צפוף.

**אפשר להוסיף חתיכות עגבניה, בצל פרוס, זיתים או חתיכות פלפל. הכל בכפוף לטעמכם האישי.

 

    

 

 

לאפות בתנור שחומם מראש לחום בינוני של 175 מעלות, כ 25 - 30 דקות.

 

בתיאבון :-)

 

 

 

 

אלינוער

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

19 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת