55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חברות מבשלות

חמוצים יפניים

03/02/2015

המצרכים: 

1/2 כרוב לבן

פלפל אדום

פלפל צהוב

גבעולי סלרי

רצועות גזר

פרחי כרובית שטופים

מלפפונים ירוקים קשים

למשרה

4 כוסות מים

1 כוס חומץ 5%

1/2 כוס סוכר

2 כפות מלח גס

כמה פרוסות של שורש ג'ינג'ר

1/4 כוס מירין (לא חובה)

(ואני הוספתי גם כמה גרעיני כוסברה שלמים)

אופן ההכנה: 

מרתיחים את כל חומרי המשרה, מניחים להתקרר מעט

חותכים את המלפפונים, הגזרים, הסלרי והפלפלים לרצועות. את הכרובית מפרקים לפרחים קטנים ואת הכרוב חותכים לחתיכות גסות.

מסדרים את כל הירקות בצנצנת זכוכית לכבישה, שופכים את המשרה על הירקות, עד לכיסוי מוחלט

כעבור יום הירקות כבר מוכנים. 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

22 תגובות

העורך בחר...
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חברות מבשלות אלא אם צויין אחרת