55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חברות מבשלות

פאד קפאו

28/01/2015

אומרים על הפאד קפאו שהוא הבולונז של התאילנדים. הפאד קפאו (או קרפאו - שזהו בזיליקום תאילנדי) הבשר הטחון מונח על אורז לבן ומעליו ביצה עין רכה שנחתכת והצהוב שלה ניגר על המנה.

מאחר וכמעט ולא ניתן למצוא בזיליקום תאילנדי בארץ, הכנתי עם בזיליקום רגיל, אפשר גם להשתמש בבזיליקום סגול

המצרכים:

2 כוסות אורז

1 בצל גדול בצל

6 שיני שום 

1/2 קג' בשר טרי טחון

שמן קנולה או כל שמן צמחי אחר

שמן שומשום

כוס וחצי כוסברה, בזיליקום ונענע

2 כפות מחית קארי אדום

2 כפות שמן דגים

2 כפות סויה

 

אופן ההכנה: 

1. קוצצים את הבצל והשום, מטגנים בשמן ומוסיפים את הבשר הטחון, מערבבים עד שהבשר מתבשל ומקבל צבע חום. 

2. מוסיפים את עשבי התיבול הקצוצים מוסיפים לבשר הטחון יחד עם הקארי, שמן הדגים והסויה. מבשלים עוד קצת, מסירים מהגז.

3. מבשלים את האורז באופן רגיל.

4. מטגנים ביצה עין רכה

5. מסדרים את האורז הלבן בצלחת ההגשה, מעליו מסדרים את הבשר ומעל הכל את הביצה הרכה

6. מגישים חם.

בתיאבון. 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

העורך בחר...
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חברות מבשלות אלא אם צויין אחרת