55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חברות מבשלות

פאד תאי

06/02/2015

בתמונה העליונה - פאד תאי צמחוני

בתמונה התחתונה - פאד תאי עם קוביות עוף

המצרכים:

1 בצל סגול חתוך לרצועות

1 בצל לבן חתוך לרצועות

3-4 שיני שום קצוצים דק

3 גזרים חתוכים לרצועות

1 פלפל אדום חתוך לרצועות

1/2 חב' פטריות טריות פרוסות

1/2 חב' נבטים סיניים

1/2 קג' חזה עוף חתוך לקוביות קטנות (אלא אם כן רוצים צמחוני)

כף ג'ינג'ר קצוץ

1 חב' איטריות אורז רחבות

שמן +שמן שומשום

3-4 גבעולי בצל ירוק

עלי כוסברה

1/2 כוס רוטב סויה 

2 כפות רוטב דגים

שברי בוטנים ללא קליפה קלויים במעט שמן

(ניתן להוסיף ירקות נוספים כמו: שעועית ירוקה, כרוב לבן)

אופן ההכנה:

 1. משרים את איטריות האורז במים רותחים כחצי שעה, עד לריכוכם.

2. מחממים במחבת ווק את השמן ומטגנים את השום, הג'ינג'ר והבצל, מוסיפים את הגזר ולאחריו רצועות הפלפל ולאחר    הפטריות והנבטים, מוסיפים מחצית מכמות רוטב הסויה ורוטב הדגים ומערבבים. לא נותנים לירקות להתרכך יתר על המידה. פעולת הטיגון צריכה להיות מהירה, תוך כדי הקפצת הירקות בווק. טועמים מהירקות ואם יש צורך, מוסיפים עוד קצת מהרטבים.

3. מניחים את הירקות בקערה בצד, מוסיפים שמן למחבת ומטגנים את רצועות העוף, תוך כדי ערבוב, מספר דקות, תוך כדי הוספת רוטב סויה ורוטב דגים. מסננים את איטריות האורז מהמים ומוסיפים לרצועות העוף, מקפיצים ובוחשים, לאיחוד הטעמים. מוסיפים את הירקות, מערבבים בזהירות. טועמים ומשפרים טעמים. מעבירים לקערת הגשה. מפזרים מעל שברי בוטנים קלויים, עלי כוסברה ובצל ירוק טריים ומגישים.

בתיאבון

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

25 תגובות

העורך בחר...
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חברות מבשלות אלא אם צויין אחרת