55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חברות מבשלות

לביבות כרובית אפויות, או: יום ראשון הוא יום טוב להתחיל בדיאטה

נכון שחנוכה כבר מאחורנו ונכון שלפני כמה שבועות פרסמתי מתכון לכרובית מטוגנת, שבו היללתי ושיבחתי את טעם הטיגון, שלא ניתן להחליפו  באפיה אבל מה לעשות שעכשיו התחלתי בדיאטה ואני מחפשת  איך לגוון לי את הארוחות ? 

בהזדמנות זו אני רוצה לפרגן לבתיה דורון שעברה מהפך בחייה - היכנסו לבלוג שלה ותגלו מהו. בתיה, בהצלחה בהמשך.

 

אז במקום לטגן פרחי כרובית , ריסקתי אותה, ליבבתי לביבות ואפיתי. 

המצרכים:

1 ראש כרובית בינונית

כוסברה קצוצה

1/2 כפית קארי

2 כפות קמח

מלח, פלפל

ביצה אחת

לאפיה:

תרסיס שמן קנולה

אופן ההכנה:

שוטפים את פרחי הכרובית, מבשלים במים עם מלח עד לריכוכם. מסננים מהמים ומרסקים במזלג. מוסיפים את הכוסברה, התבלינים, הקמח והביצה, מערבבים היטב.

מחממים תנור אפיה, מרססים או מורחים שמן על תבנית מצופה בנייר אפיה, מרטיבים את הידיים, מלבבים לביבות ומסדרים בתבנית. מרססים את הלביבות בתרסיס שמן, מכניסים לתנור המחומם ואופים כעשר דקות משני הצדדים.

בתיאבון!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

18 תגובות

העורך בחר...
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חברות מבשלות אלא אם צויין אחרת