00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

הסחוג שלי

אין מושג כזה שנאכל בלי חריף תמיד אני מחפש משהו פיקנטי

חייב להרקיד את בלוטות הטעם ואת התיאבון.

השבוע שהכנתי אריסה שמשמשת אותי כבסיס להמון מאכלים

החלטתי להכין סחוג (נושי שלי מאוד אוהבת)

אז קדימה תרשמו מתכון קל טעים וחריף.

החומרים

200 גר' פלפלים מתוקים יבשים

100 גר' פלפל סודני.

צרור כוסברה

ראש שום

2-3 תרמילי הל

כפית גרגרי כוסברה

מלח

רבע כוס שמן.

עגבניה מגורדת(לפני ההגשה)

אופן ההכנה .

נוריד לפלפלים המתוקים את הגבעול היבש ונחצה ל 2 .נוציא את הגרענים ונשרה לחצי שעה במים חמימים.

את הפלפל סודני נשרה גם במים חמימים(נשאיר את הגרעינים-אני אוהב את המרקם)

בסיום נסנן מהמים .

נטחן המטחנת בשר את הפלפלים (בחורים הדקים) הכוסברה והשום.

ונעביר הכל לקערה .

נחמם מחבת (ללא שומן) ונקלה קלות את גרגרי הכוסברה וההל(כך השמנים הארומטיים יצאו)

ואז נטחן במטחנת תבלינים.

נוסיף לתערובת הפלפלים את התבלינים נוסיף מלח ושמן ונערבב הייטב.

נחלק לצנצנות וניתן להקפיא.

בכל פעם שאנו רוצים לאכול מהסחוג אני אוהב להוסיף חצי עגבניה מגורדת

משדרג ומרענן את הטעם.

בתיאבון

זהירות ממכר.

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת