00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מתכונים פה

כרוב עם אפונה - בסגנון הודי

מתכון כרוב מבושל מהמטבח ההודי, בהתאמות המתבקשות שלי.

המצרכים הדרושים:

  1. כרוב ירוק קטן
  2. 1 כוס אפונת שדה קפואה (עדיף לא את העדינה)
  3. 1 בצל קטן
  4. 1 כפית זרעי כמון שלמים
  5. 1/2 כפית כורכום
  6. 1 כפית מלח
  7. קצת צ'ילי טחון
  8. קצת פלפל טחון טרי
  9. שמן קנולה- כ-3-4 כפות

 

אופן ההכנה:

  1. מסירים את העלים החיצוניים של הכרוב ואת הקלח וחותכים לרצועות בערך באורך של 5 ס"מ ורחוב של 1-2 ס"מ
  2. קוצצים את הבצל
  3. מחממים את השמן על אש גבוהה ומוסיפים את זרעי הכמון
  4. אחרי כמה שניות מוסיפים את הבצל הקצוץ וממשיכים לטגן תוך ערבוב עוד כמה דקות עד שהבצל מזהיב
  5. מוסיפים את הכרוב, האפונה (אין צורך להפשיר) ושאר התבלינים וממשיכים לטגן על אש גבוהה עוד דקה-שתיים תוך כדי ערבוב
  6. סוגרים את הסיר ומנמיכים את האש. ממשיכים לבשל על אש קטנה תוך ערבוב מפעם לפעם עד שהכרוב מתרכך - אך לא יותר מדי -  בערך עשרים דקות עד חצי שעה

בתיאבון!

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

15 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מתכוניםפה אלא אם צויין אחרת