66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

קיש פסטו,חצילים וגבינה

24/12/2014
קיש פסטו,חצילים וגבינה

בס"ד

 

פשטידה נפלאה שהכנתי לאירוח בחנוכה ופשוט יצאה מדהימה.

שילבתי בין סלט חצילים - שאני מאוד אוהבת ומכינה כל שבוע לכבוד שבת - לבין בצק פריך,ממרח פסטו וגבינה מלוחה, מה יכול להיות יותר טעים מזה,נכון?

זאת היתה גם הפעם הראשונה שהשתמשתי בבצק פריך מוכן של מעדנות,לממהרים ממליצה בחום להשתמש בו.

מקווה שתהנו גם אתם.

 

 

המצרכים:

1 יח' בצק פריך מלוח

1 חציל גדול חתוך לקוביות בינוניות

1 גמבה גדולה חתוכה לקוביות בינוניות

2 כפות שמן זית

2 כפות ממרח פסטו

100 גרם גבינה בולגרית

4 ביצים

1 שמנת לבישול

מלח,פלפל

 

אופן ההכנה:

- להכניס את החציל והגמבה החתוכים לתבנית מרופדת בנייר אפיה,לזלף את השמן ולערבב היטב שהירקות יהיו מכוסים בשמן.

- להכניס לתנור לחום של 200 מעלות למשך חצי שעה.לקרר.

- לפתוח את הבצק ולרפד בו תבנית פאי/עגולה בתחתית ובצדדים.

- למרוח מעל הבצק את ממרח הפסטו.

- מעל לשים את תערובת הירקות.

- לפרוס את הגבינה ולהניח מעל הירקות.

- בקערה לערבב את הביצים,השמנת והתבלינים ולשפוך לתבנית כך שיכסה את כל הירקות והגבינה.

- במידה ונשאר בצק להכין פסים ולכסות את הפאי מלמעלה.

- להכניס לאפיה בחום של 180 מעלות לתנור שחומם מראש למשך 25-30 דקות עד שהפשטידה משחימה.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת