00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

פשטידת כרובית

פשטידה מעולה! באדיבות אמא של עמי:

רכיבים:

כרובית טריה גדולה

50 ג' מרגרינה

1 כף קמח

חצי כוס חלב

3 ביצים

3 כפות מיונז

חצי כוס אבקת מרק בצל

חצי כוס פירורי לחם

חצי כפית פפריקה מתוקה

הוראות הכנה:

מבשלים את הכרובית במים עד שמתרככבת (כעשר דקות). מסננים ומועכים. תחילה בעזרת סכין, ואחר כך בעזרת מזלג או ממעך תפוחי אדמה. 

מכינים רביכה: ממיסים את המרגרינה. מוסיפים את הקמח, מערבבים עד שאין גושים. מוסיפים את החלב ומביאים לרתיחה תוך כדי בחישה. בדיוק לפני הרתיחה - התערובת מתעבה והופכת לרביכה. מכבים את האש ומוסיפים את הביצים, המיונז ואבקת מרק הבצל. מערבבים עם הכרובית.

מטגנים את פירורי הלחם והפפריקה במעט שמן. מפזרים כף בתחתית התבנית המשומנת, מפזרים את הבלילה, ומפזרים מעל את שארית פירורי הלחם.

אופים בתנור בחום בינוני במשך כחצי שעה, ומזמינים אורחים שייהנו מהתוצאה!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת