00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

קפקייקס גבינה ושוקולד

הצעה לאירוח לכבוד חנוכה, למי שנמאס לו מסופגניות... קפקייקס שוקולד נימוחים כשבמרכזם מלית גבינת שמנת. כל זה באדיבות קרין גורן, ולבקשת הטועמים.

מלית הגבינה:

1 גביע גבינת שמנת 30% (כ-200 ג')

חצי כוס סוכר

חצי כפית תמצית וניל

2 חלומונים

1 כף קמח

לעוגת השוקולד:

1 כוס קמח

1 כפית אבקת אפיה

רבע כוס קקאו

2 ביצים

1 כוס סוכר

2 שקיות סוכר וניל

חצי כוס שמן

חצי כוס מים

הוראות הכנה:

מערבבים גבינת שמנת, סוכר ווניל ומניים בצד כ-5 דקות עד להמסת הסוכר. מערבבים פנימה את שאר הרכיבים ושמים במקרר

בקערה גדולה מערבבים את כל רכיבי עוגת השוקולד לבלילה אחידה ודלילה

שמים מנג'טים בתבנית שקעים, וממלאים את השקעים עד מחצית גובהם בבלילת השוקולד. מעבירים את תערובת הגבינה לשקית סנדויץ'. עושים חור בפינת השקית ומזליפים בכוח "שלולית" למרכז בלילת השוקולד. 

אופים כרבע שעה בחום 160 מעלות. הגבינה נשארת לבנה ורוטטת, והשוקולד תפוח ואפוי.

בתיאבון!

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת