00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

ספיינז -סופגניה מרוקאית

החומרים

1 ק"ג קמח לבן מנופה

50 גר' שמרים יבשים

חצי כוס סוכר

כפית מלח

500-600 מ'"ל מים

2 כפות ערק

 

אופן ההכנה

לערבב את הקמח השמרים והסוכר ביחד

להוסיף את המלח ואז את הנוזלים ואת 2 כפות הערק.

להתפיח כשעה .

במקביל לחמם שמן (מומלץ לחמם ל-160 מעלות )

להרטיב מעט את הידיים לקרוץ חתיכת בצק ליצור חור בעזרת האצבעות ולטגן עד הזהבה.

לפני ההגשה לפזר מעט סוכר .

או (כמו שאני אוהב) מעט דבש.

בתיאבון

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת