00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

בצלים ממולאים בניחוח גלילי

אופן ההכנה

נקלף 3 בצלים גדולים ולעשות חריץ עמוק לכל האורך.


במקביל נרתיח מים חמים ונבשל את הבצל כ 5-6 דקות.בסיום נעביר לקערה עם מים קרים (להפסקת הבישול)ונפרק לגלדים.


במקביל נבשל כוס אורז מלא בהמון מים עם כפית מלח כמו ספגטי בישול של 15 דק לפחות(לאורז המלא הבישול ארוך יותר) ובסיום נסנן ונעביר לקערה.


במחבת נחמם 3 כפות שמן זית ונטגן קלות 250 גר` בשר טחון בקר/כבש.

 


נוסיף את הבשר לאורז נתבל במלח פלפל בהרט קמצוץ קינמון צרור פטרוזליה ו2 כפות רסק עגבניות לאחידות המסה.


נמלא כל גלד בכף מהמילוי ונגלגל.(מעיין מעטפת).


הכנת הרוטב


בסיר רחב נחמם 3 כפות שמן זית ונזהיב 2 בצלים פרוסים דק נוסיף 2 כפות רסק .נתבל במלח פלפל כף פפריקה מתוקה קמצוץ סוכר מעט צ`לי גרוס ולסיום 2.5 כוסות מים נבשל כ 5 דק .


נסדר את הבצלים בצורה סיבובית נפזר מעל פטרוזליה נעטוף בנייר כסף ולתנור 170 מעלות 40 דקות

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת