00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכלים טעים

דונזלה - טוגני בצק איטלקיים

מדובר בטוגנים איטקליים מבצק המזכיר פסטה. מקור המתכון מ: Romina e La Cucina, עם שינויים שלי.

המצרכים (לכמות קטנה):

לבצק:

1 כוס קמח

2 כפות סוכר

קורט מלח

1 ביצה L

1 כף גדולה יין לבן

20 גר' חמאה מומסת

גרידת תפוז מ-1 תפוז (או לחלופין לימון)

1 כפית תמצית וניל

 

שמן, לטיגון עמוק

אבקת סוכר, לפיזור

 

אופן ההכנה:

1. מערבבים את כל חומרי הבצק ולשים ביד לבצק אחיד.

2. מניחים במקרר למנוחה של 1/2 שעה.

3. מקמחים משטח, מוציאים את הבצק ומרדדים לעובי דק וחותכים (רצוי בעזרת גלגלת) למלבנים בגודל של כ-5 X 10 ס"מ. עושים חריץ באמצע.

4. מחממים סיר עם שמן עמוק (בודקים אם השמן חם מספיק - זורקים חתיכת בצק ואם הוא צף ונוצרות בועות סביב אז כן), ומטגנים אותם כ-2 דק' מכל צד להזהבה יפה.

5. מוציאים לנייר סופג. נותנים להם להצטנן ורק אז מפזרים אבקת סוכר.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל niritcohen5 אלא אם צויין אחרת