66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

סופגניות אפויות אליפות

סופגניות אפויות אליפות

בס"ד

 

לפני כמה שנים ניסיתי לראשונה סופגניות אפויות והתוצאה היתה נחמדה,לא יותר, אז הפעם הייתי סקפטית לגבי המתכון הזה שפירסמה אחת מן הנשים באמהות מבשלות ביחד (אני לא זוכרת את שמה-עימה הסליחה),אבל החלטתי בכל זאת לנסות והפעם נהנתי מכל ביס ששמתי בסופגניה, מבלי לחשב את כמות הקלוריות שאני מכניסה לפה.חחח

הבאתי לכם את המתכון עם השינויים שלי

מקווה שתהנו גם אתן

 

המצרכים ל- 16 יח' בינוניות:

 

2.5 כוסות קמח שמרים

2 כפות סוכר

50 גרם מחמאה מרוככת

1 ביצה

1-1.5 כוס מים פושרים

קורט מלח

 

למילוי וזריה:

ריבת תות

אבקת סוכר

 

אופן ההכנה:

 

- להכניס לקערת המיקסר את כל המרכיבים ללא המלח.להתחיל עם כוס מים ולהתקדם הלאה,במידה וצריך עוד להוסיף לאט.

- ללוש עד לקבלת בצק אחיד.

- להוסיף את המלח ולהמשיך ללוש חמש דקות.

- להניח להתפחה של שעה-שעה וחצי עד שהבצק מכפיל את נפחו.

- לקרוץ מהבצק עיגולים קטנים ולהניח בתבנית עם נייר אפיה עם מרווח בין הסופגניות.

- להתפיח חצי שעה.

- לחמם תנור לחום של 180 מעלות.

- להכניס את הסופגניות לתנור ולאפות 20-25 דקות עד להשחמה.

- לאחר שהתקררו להזריק להם ריבה ולפדר באבקת סוכר.

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת