2121
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

שקשוקה עלי מנגולד ועגבניות

שקשוקה יאמי להכין רק לחם טוב להתענג מכל ביס וביס ,הפעם הכנתי שקשוקה לא שיגרתית

לא רק עגבניות ,תוספת של עלי מנגולד בצל ירוק ,גבינת פטה ,מעדן ממלחצה מאוד כארוחת

צהריים או ערב נהדרת ,מתאימה מאוד לאירוח..תראו כמה שזה קל ..

שקשוקה עלי מנגולד ועגבניות

חבילה עלי מנגולד רק החלק הירוק

4 בצלים ירוקים חתוכים

1 בצל יבש גדול חתוך לקוביות

2 שיני שום כתושות

2 עגבניות חתוכות לקוביות

50 גרם גבינת פטה מפוררת

4-5 ביצים

מלח

פלפל שחור

מעט שמן

אופן ההכנה :

לחמם מעט שמן במחבת לשים את הבצל היבש ,בצל ירוק ושום כתוש לאדות מספר

2-3 דקות להוסיף את העגבניות לערבב להנמיך את הלהבה לכסות במכסה .

לשטוף היטב את עלי המנגולד להסיר את החלק הלבן ,לקצוץ את העלים ,להוסיף למחבת

לערבב ,לתבל במלח ופלפל ,מי שאוהב חריף אפשר להוסיף פלפל חריף ירוק קצוץ,

לאדות כ5 דקות להוסיף את הגבינה המפוררת ,לשבור את הביצים מעל לכסות לבשל

כ5 דקות על להבה נמוכה עם מכסה .

בתאבון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת