66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

קרונאט אפוי

19/12/2014
קרונאט אפוי

בס"ד

 

שילוב מנצח בין קרואסון לדונאט שרץ עכשיו מאוד.

הכנתי לפי מתכון של קרין גורן רק שאני החלטתי לאפות אותו במקום לטגן.

קל ומהיר להכנה וטעיםםםםםםםםם,ממליצה בחום.

 

חנוכה שמח

 

 

המצרכים:

 

1 יח' בצק שמרים עלים

1 שמנת מתוקה/קצפת צמחית לפרווה

100 גרם שוקולד מריר

 

אופן ההכנה:

- לפתוח את הבצק על משטח העבודה.

- לקפל אותו לחצי ,לשם יצירת שכבה עבה.

- לעשות עיגולים בעזרת כוס וחור קטן במרכזן בעזרת פקק (או אם יש חותכן של דונאטס יותר טוב).לשמור את העיגולים הקטנים.

- לסדר בתבנית אפיה  את הקרונאט והעיגולים הקטנים ולרסס במעט ספריי שמן.

- להכניס לאפיה בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך 20-25 דקות עד להזהבה יפה.

- בקלחת לחמם את השמנת ולשפוך על השוקולד, להמתין דקה ולערבב.

- לטבול את הקורנאט בשוקולד ולהניח על נייר אפיה.

- לקשט בסוכריות/מזרה/חלבה וכו' כראות עיניכם.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

7 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת