00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בבית

פסטה ברוטב שמנת פטריות וטעמי כמהין

31/12/2014

אז מדובר במנה שדיאטה ממנה והלאה, מה גם שהטעמים העמוקים של הכמהין משנים אותה משמעותית אבל אם אין לכם את שמן הכמהין אל תוותרו עדיין תצא לכם מנה נפלאה!

בדרך כלל אני לא נותן מתכונים עם מצרכים כאלו אבל במקרה הזה זה מתבקש!

מצרכים:

בצל גדול קצוץ

כפית גדושה שום כתוש

200 גרם שמנת לבישול 

חצי כוס חלב

סלסלת פטריות שמפיניון חתוכות לקוביות גדולות

כף אבקת מרק פטריות

מלח ופלפל לבן

שמן כמהין

חמאה ושמן זית

פסטה (להכין תוך כדיי במי מלח לפי הוראות יצרן)

אופן ההכנה:

בווק או סיר נמוך ממיסים את החמאה ומוסיפים שמן זית, מטגנים את הבצל עד שקיפות ומוסיפים את השום והפטריות, נותנים טיגון של עוד דקה ומוסיפים את השמנת, החלב והתבלינים (ללא שמן הכמהין).

לאחר שמוכן מוסיפים את הפסטה ומערבבים, רגע לפני ההגשה לצלחות, זולפים פנימה שמן כמהין ומערבבים... תהנו!!!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל idoxmaoz1 אלא אם צויין אחרת