88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

כעכים

כעכים

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

דומה כי  לעוגיות האלה, גרסאות כמספר העדות 

וזאת אחת הגרסאות,

והן פריכות ונשברות בשיניים,

ובכלי אטום אפשר לשמור אותן שבועיים, 

וזאת כמובן אם הצלחתם להתאפק, ולא לזנב בהן...

devilלי לפחות זה קורהindecision

 

 

 

 

 

 

חומרים לבצק: (31/2 תבניות תנור גדולות)

6 כוסות קמח,

חופן קמח סולת,

 חופן שומשום לבן 

1 כוס שמן קנולה,

 1 כוס סוכר,

 3 סוכר וניל

 2 אבקת אפיה,

1ביצה שלמה.

1 כוס מים בטמפרטורת החדר.

קליפת מגוררת מתפוז 1 טרי ובשל,

אופן הכנה:

בקערת  המיקסר שמים את כל החומרים היבשים

קמח+סוכר+אבקת אפיה+סוכר וניל  + שומשום + סולת ומערבבים במקצף גיטרה.

מגרדים אל הקערה, קליפת תפוז,

מוסיפים תוך כדי פעולת המיקסר, שמן + מים + ביצה,

מתקבל בצק רך ונעים, וטיפה דביק. (*העבודה עם הקמח, בהמשך, פותרת את הבעיה)

מרפדים בנייר אפייה, תבנית גדולה ושטוחה של התנור .

*עובדים עם ידיים מקומחות, מעל משטח עבודה מקומח קלות,

נוטלים כדור בצק קטן, בידיים מקומחות, מכדררים ומגלגלים לגלילי בצק  ארוכים, וסוגרים  לצורות שונות: לטבעת, קשר, לולאה, מה שבא לכם, 

מסדרים בתבנית ברווחים קטנים,

בעזרת סכין חדה מאוד ודקה,  מסמנים חתכים על כל עוגיה  שתי וערב,  כך העוגיות נאפות טוב יותר ופריכות יותר.

כאשר מתחילים למלא תבנית שלישית, מחממים תנור ל-200 מעלות טורבו,

 מכניסים  את העוגיות לתנור טורבו  ומורידים טמפרטורה ל- 150 מעלות. אופים עד שמזהיב,

 ובינתיים מסניפים את הריח המתפשט בבית.

מקררים היטב לטמפרטורת החדר,

 

 

 

 העוגיות מתקשות, ואז אפשר להעביר אותן לקופסה או צנצנת אטומה. 

המשלוח הזה נוסע לחייל שלנו ולחבריו.

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת