2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

בשר צלוי ברוטב טריאקי

נתח פילה מדומה מתאים לצליה בתנור בשלמותו ,אני אוהבת לקנות נתח כזה למרוח אותו

במרינדה של רוטב טריאקי ,פלפל שחור גרוס ,מלח גס ,ומעט טימין ,ושמן זית ,משרה את הנתח בכלי סגור

ללילה ולמחרת צולה אותו בשלמותו בתנור ,מקררת ופורסת הבשר נהדר והרוטב שמצטמצם בתנור נפלא .

1 נתח פילה מדומה

4 כפות רוטב טריאקי

כפית מלח גס

כפית פלפל שחור גרוס

1 כפית טימין יבש

4 כפות שמן זית .

אופן ההכנה :

לערבב בקערה גדולה שיכולה להכיל את נתח הבשר ,את חומרי המישרה

לערבב היטב ,להניח את הבשר לעסות היטב מכל הצדדים ,לסגור את הקערה להניח

במקרר ללילה ,כשלפחות פעם או פעמיים הופכים את הנתח ודואגים שיהיה עטוף במרינדה .

לאחר שמוציאים את הנתח מהמקרר ,חותכים רצועה גדולה באורך פעמיים מהנתח של נייר כסף

מניחים את הנייר על תבנית אפייה ,משאירים את השוליים בחוץ מניחים את הנתח במרכז התבנית

על הנייר ,שופכים את המרינדה על הבשר ,סוגרים היטב את הנייר כסף ,שישאר חופשי על הבשר ,

מהדקים בצדדים היטב ,מחממים תנור לחום 180 מעלות אופים כשעה וחצי ,מוציאים מהתנור מקררים

ופורסים יוצקים את הרוטב שהצטמצם מעל פרוסות הבשר .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

11 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת