00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכלים טעים

וופי פאי בגרסא האמריקאית של בוסטון קרים

המצרכים:

לבצק העוגיות:

2 ביצים קטנות

1/2 כוס סוכר

110 גר' חמאה

1/2 כוס ריוויון

1/4 כוס חלב מרוכז

1 כפית סודה לשתיה

1 כפית חומץ

2.5 כוסות קמח

2 כפיות מחוקות אב' אפייה

1 כפית קרם טרטר

1כפית ת. וניל

 

לקרם:

1 ביצה

2 כפות סוכר

2 כפות קורנפלור/ קמח

3/4 כוס חלב

1 כפית ת. וניל

 

לציפוי שוקולד:

100 גר' אבקת סוכר

2 כפות אב' קקאו

1 כף שמן קנולה

2 כפות סירופ תירס

1 כף חלב

 

אופן ההכנה:

הכנת העוגיות:

1. לשים בקערת מיקסר חמאה, סוכר וביצים ולהקציף לתערובת אחידה וקרמית. 

    לערבב יחד את הסודה לשתיה, חומץ וחלב מרוכז. להוסיף פנימה את הריוויון ולערבב.

   בקערה נפרדת לערבב קמח, אב' אפיה וקרם טרטר.

2. להוסיף 1/3 מתערובת הקמח לתערובת הביצים ולערבל במהירות איטית. להוסיף 1/2 מכמות תערובת הריוויון ולערבל לאחדות, וככה הלאה עד שיש תערובת אחת הומוגנית. להוסיף ת. וניל ולערבב.

3. בעזרת כף להניח עוגיות על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, במרווחים.

4. לאפות בחום 170 מעלות כ-12 דק' או שעד שהעוגיות קפיציות למגע.

5. לצנן את העוגיות לפני המילוי.

 

הכנת הקרם:

1. לטרוף יחד בקערה את הביצה עם הסוכר והקמח.

2. להביא את החלב לרתיחה ולשפוף בזרזוף לתערובת הביצה, תוך בחישה מתמדת. להעביר לסיר ולשים את הסיר מעל אש, לבשל תוך בחישה מתמדת מעל אש קטנה עד שמסמיך, ויכול להחזיק מעל כף עץ הפוכה. להיזהר לא לשרוף!. להוריד ולצנן.

הכנת הציפוי:

להניח בצלחת או קערה. לערבב יחד כל החומרים. לחמם במיקרו כ-30 שניות, לערבב עד שאחיד וחלק. אם יוצא יותר מדי סמיך ניתן להוסיף עוד כפית חלב כל פעם עד לסמיכות הרצויה. יש להכין אותו סמוך למועד הציפוי, שכן הוא מתקשה - אבל ניתן לחמם אותו שוב במיקרו.

 

הרכבת העוגיה:

- לקחת עוגיה אחת, למרוח כף של הקרם ולסגור עם עוגייה שנייה. להניח העוגייה בצלחת. להכין ככה שאר העוגיות. כאשר כולן מוכנות זה השלב לטבול אותן בציפוי. (לא לטבול את כל שתי העוגיות של הסנדוויץ אלא רק אחת שתהיה העליונה).

להניח בצלחת ולשים במקרר לצינון של כמה שעות או יום.

 

בתאבון....

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל niritcohen5 אלא אם צויין אחרת