88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

עוגיות קשקבל

עוגיות קשקבל

 

 

 

 

 

 

 

 

 

חומרים:

200 גר' חמאה,

100 גר' גבינת רוקפור מגוררת,

50 גר' גבינת קשקבל מגוררת,

1/2 כוס (50 גר') אגוזי מלך קלויים קצוצים גס, (לא היו לי אגוזי מלך, שמתי פקאנים קלויים במקום),

1 כפית מלח ים(שמתי 1/2),

4כפות שטוחות (40 גר') קמח שיפון,

1+1/2 (210 גר') כוסות קמח מנופה,

אופן הכנה:

בקערת המיקסר עם וו גיטרה, מקציפים את החמאה הקרה, חמש דקות למרקם חלק,

מורידים  במרית את החמאה מדפנות הקערה,  ומוסיפים במהירות בינונית:

מלח, אגוזי מלך קלויים , גבינת רוקפור, גבינת קשקבל,  

 מוסיפים את שני סוגי הקמח, וממשיכים לערבב במיקסר עד קבלת בצק רך ודביק מעט.

מניילנים, ומעבירים לשעה במקרר.

מחממים תנור ל- 170 מעלות,

מרפדים תבנית תנור שטוחה וגדולה בנייר אפיה,

מקמחים קלות משטח עבודה ומערוך,

מרדדים את הבצק, כל פעם חלק ממנו,  לעובי 1ס"מ,

קורצים עיגולים עם כוס קטנה, או חותכים למלבנים בגודל 2X4,מניחים בתבנית מרופדת נייר אפיה,

מכניסים לתנור מחומם מראש ,

אופים עד שמזהיב קלות.

 מצננים היטב, (כשהן חמות  הן מתפוררות) מעבירים לקופסה סגורה, 

שומרים בטמפרטורת החדר עד 10 ימים =תספרו לי אם הצלחתם!!!

 

 

בתודה ובהערכה ל-

מקור: מיקי שמו

 

 

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת