00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

פשטידת קישואים

פשטידת קישואים

 

 

 

פשטידת קישואים, גבינה צהובה ושקדים

 

 

 

 

חומרים:

8 קישואים בגודל בינוני, פרוסים דק על מנדולינה (לא מקלפים)

שמיר קצוץ דק, בכמות שאוהבים,

 שמן לטיגון,

100 גר' גבינה צהובה,

4 ביצים,

1מיכל 250 מ"ל שמנת מתוקה 38%

 לתיבול: פלפל מלח, 

 לציפוי לפני אפיה:

50 גר' גבינה צהובה מגוררת,

 שקדים קלופים  פרוסים.

 אופן הכנה:

לחמם תנור מראש ל- 180 מעלות.

מחממים שמן בסיר רחב, ומכניסים את הקישואים הפרוסים דק.

מטגנים עד שכל הנוזלים מתאדים.

 מורידים מהאש, ומוסיפים את השמיר הקצוץ מערבבים , ומצננים לטמפרטורת החדר,

*אם הופרשו נוזלים, שופכים אותם,

מקציפים את הביצים עם התבלינים ומוסיפים לקישואים,

מוסיפים 100 גר' גבינה צהובה, מתקנים תיבול, 

מעבירים לכלי פיירקס מלבני או עגול,  משומן קלות, את כל המסה,

 

 מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות  כ- 20 דקות, 

זורים מעל את 50 גר' הגבינה הצהובה + השקדים הפרוסים,

וממשיכים לאפות עד הזהבה וייצוב של הפשטידה עוד כ- 15-20 דקות.

 

 

*מתכון של גילה אלמגור

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

תגובות אחרונות
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
תגובות אחרונות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת