66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

קראנץ מייפל ופקאן

קראנץ מייפל ופקאן

בס"ד

 

שילוב נפלא בין מייפל לפקאן בעוגת שמרים נפלאה.

הטעם מזכיר בדיוק עוגה קנויה מקונדיטוריה,אז מי צריך לקנות כשכאלו דברים יכולים לצאת מהמטבח הפרטי שלך

 

המצרכים:

1 ק"ג קמח

2 כפות שמרים יבשים

300 גרם מחמאה מומסת

1/2 כוס סוכר

2 ביצים

2-3 כוסות מים פושרים

1 ביצה טרופה למריחה

 

למלית:

100 גרם אגוזי פקאן

3 כפות סירופ מייפל

1/4 כוס סוכר

1 ביצה

1 כפית קינמון

 

אופן הכנת המלית:

- טוחנים את אגוזי הפקאן והסוכר במעבד מזון.

- מוסיפים את הביצה,המייפל והקינמון ומערבלים עד שמתקבלת תערובת סמיכה.

 

אופן הכנת הבצק:

- בקערת המיקסר להניח את כל המצרכים ו- 2 כוסות מים .

- לערבל עד לקבלת בצק אחיד ורך. במידה וצריך עוד מים מוסיפים.

- מניחים לתפיחה במקום חמים שעה או עד להכפלת הנפח (טיפ להניח ניילון נצמד ומעליו ראש שום מזרז את ההתפחה).

- מחלקים את הבצק לארבעה חלקים.

- מרדדים כל חלק לעלה דק,מורחים את המלית וסוגרים לגלילה.

- חוצים כל גלילה באמצע לרוחב וקולעים צמה משני החלקים.

- מניחים בתבנית משומנת להתפחה של חצי שעה עד להכפלת הנפח.

- מברישים בביצה ומכניסים לאפיה לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות.

- אופים את העוגות עד להזהבה 15-20 דקות.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת