1515
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

קציצות בקר ברוטב עם תפוח אדמה

07/12/2014

קציצות בקר אווריריות ונהדרות ברוטב משגע עם תפוחי אדמה ,קציצות אהובות בכל זמן ,

הריח שמופץ בבית משגע והטעם תנסו ותראו ,קציצות ברוטב שגם ילדים וגם מבוגרים אוהבים .

מצרכים:

1/2 קילו בשר בקר טחון

1 בצל מגורד

 עלי פטרוזיליה קצוצים דק

1 ביצה

4 כפות פרורי לחם

1/2 כפית מלח

1 כפית פלפל שחור

1כף אבקת מרק עוף

1 כפית תבלין ראס אל חנות או כמון

1/2 כפית סודה לשתיה / או רבע כוס סודה משקה

לרוטב:

קופסא קטנה רסק עגבניות

2 עגבניות מגורדות

2 שיני שום קצוצות דק

1 כפית מלח

1/2 כפית פלפל שחור

1 כף אבקת מרק עוף

1 כפית כורכום

2 כפיות סוכר

2 כוסות מים

מעט שמן לטיגון

4-5 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לצ'יפס עבה

אופן ההכנה :

להניח את הבשר בקערה,להוסיף בצל, פיטרוזיליה,ביצה ,אבקת מרק , פלפל שחור ,פרורי לחם ,סודה לשתיה ,מלח,ראס אל חנות ,לערבב כשכל הבשר עטוף בתבלינים ,ליצור קציצות בידיים רטובות להניח במגש .

הכנת הרוטב :

לצקת מעט שמן בסיר רחב לטגן מעט את השום ,להוסיף עגבניות ,רסק עגבניות , סוכר

,פלפל שחור ,אבקת מרק עוף ,כורכום,2 כוסות מים ,להביא לרתיחה לטעום תיבול ,להכניס

את הקציצות בזהירות לרוטב ,לבשל כ10 דקות ,להוסיף את תפוחי האדמה ,להמשיך לבשל

על להבה נמוכה כ30-40 דקות .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

20 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת