66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

סהרוני לוז

04/12/2014
סהרוני לוז

בס"ד

סהרונים טעימים המשלבים בתוכם אגוזי לוז,קלים להכנה.
 שלי להכפיל כמויות נחטפים ברגעsurprise
 
 
לבצק:
 
2 כוסות קמח
125 גרם מחמאה
1/2 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
1 חלבון
100 גרם אגוזי לוז טחונים (קלויים בלי מלח)
קורט מלח
200 גרם שוקולד מריר
 
אופן ההכנה:
 
- בקערה להניח את החמאה,הסוכר והחלבון ולעבד לתערובת קרמית אחידה וחלקה.
- להוסיף סוכר וניל ומלח ולערבב.
- להוסיף בהדרגה קמח ואגוזי לוז טחונים ולעבד לבצק רך ואחיד.
- לוקחים חתיכות קטנות מהבצק ומעצבים לנקניק צר,מעצבים לצורת פרסה ומניחים בתבנית מכוסה בנייר אפיה.
- מכניסים לאפיה בתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות למשך 15-20 דקות עד שהעוגיות מזהיבות קלות.מצננים.
- ממיסים את השוקולד במיקרוגל עד להמסה מלאה.
- טובלים את הקצוות של העוגיות בשוקולד ומניחים על נייר אפיה לייבוש.
 
 
 
 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת