55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חברות מבשלות

כרובית מטוגנת עם קארי וכוסברה

03/12/2014

 

כרובית מטוגנת זה אחד המאכלים הטעימים שיש. נקודה. אני כל כך אוהבת כרובית מטוגנת ואל תנסו לשכנע אותי שכרובית בתנור זה אותו הדבר רק פחות קלוריות. ניסיתי כמה פעמים לאפות כרובית בתנור. עם מיונז, עם תבלינים, עם פירורי לחם. זה פחות טעים. 

אבל הפעם הוספתי לביצים מעט תבלין קארי וכוסברה קצוצה. זה שידרג את הטעם....

למרות שנראה לי שכולם יודעים להכין כרובית מטוגנת וקצת מגוחך לפרט, אני ארשום את המתכון לבשלנים/יות הטריים/יות שבינינו

המצרכים:

1 כרובית מחולקת  לפרחים 

3 ביצים

מלח

1/2 כפית קארי טחון

עלי כוסברה קצוצים

כוס קמח

אופן ההכנה:

1. שוטפים היטב את פרחי הכרובית ומרתיחים בסיר עם מים שמכסים את הכרובית עם כף מלח גס ו - 2 כפות חומץ. 

2. לאחר הרתיחה, שופכים את המים מהסיר ומצננים את הכרובית. 

3. מכינים שתי צלחות עמוקות. אחת עם הקמח והשניה עם ביצים טרופות , קארי וכוסברה. 

4. מחממים שמן בטיגון עמוק במחבת עמוקה. טובלים את פרחי הכרובית קודם בצלחת הקמח ואח"כ בצלחת תערובת הביצים. מטגנים מכל הצדדים.

מגישים חם.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

30 תגובות

העורך בחר...
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חברות מבשלות אלא אם צויין אחרת