33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בריאות בקלות

קייל , באקצ'ו ...סופרסטארים.

 

בא לכם סלט כזה? 

הכנתי מספר פעמים והדעה הייתה   Yes I do .

אשתף אתכם במתכון, שנלקח מכאן.

לפני כן, אמליץ ואפרגן לחנות ירקות טובה באיזור מגוריי , על מגוון  ירקות ומחירים סבירים וטובים, שירות אדיב ומחייך, מקום נקי וטוב. 

בסתיו ובחורף חשוב לאכול ירקות עליים ירוקים, אלו הם ירקות הגדלים בעונה , אוהבים קור. 

היתרון של ירקות אלו הוא בסיבים התזונתיים, בויטמין E , בכמות גבוהה של כלורופיל לחיזוק דופן המעי, תכולה גבוהה של מינרלים . 

הירקות המשולבים בסלט הם מרים מצד אחד ומתוקים מאידך...שילוב התורם לאיזון ובריאות מערכת העיכול , הנחלשת בעונה הקרה. 

התאמתי את הכמויות כל שהסלט יהיה מאוזן והרמוני בטעמיו. 

מרכיבים:

4  עלי קייל שטופים וקצוצים דק 

 

3 עלי באקצ'ו קצוצים דק 

 

4 עלי ארגולה שטופים וקצוצים

ניתן לשלב חופן עלי תרד טריים

3 גבעולים של בצל ירוק, שטוף וקצוץ

1/2 כוס כוסברה...למי שאוהב

3 פלפלים צבעונים- אדום, ירוק, כתום - חתוכים לרצועות

3 גזרים חתוכים לאצבעות

​1 כוס  גרגרי אדממה, חלוטה 

2 שיני שום קצוצים

אופן הכנה:

לחתוך את הירקות, ולפתוח את פולי האדממה ולהוסיף לקערת רחבה...לערבב ולראות את הצבעוניות הגואה..להריח את הריח הנפלא של הירקות. 

רוטבבקערה לערבב:

2 כפות דבש, 3 כפות רוטב סויה,1/3 כוס שמן קנולה,2 כפות חומץ רגיל או חומץ אורז, 1 לימון סחוט, 2 כפות מים, שמן שומשום- אם יש. 

3/4 כוס קשיו או בוטנים קלויים, גרגרי שומשום. 

לערבב את הסלט עם הרוטב לפני ההגשה, לפזר קשיו ושומשום ולהגיש. 

בתאבון. 

אתי. 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל eti19651 אלא אם צויין אחרת