00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בחירות נכונות

פרחי כרובית מטוגנת

 

 

 

 

 

זה נכון שלא כולם אוהבים כרובית. וכבר אמרו חכמנו: "על טעם ועל ריח אין...  אני אוהבת מאד כרובית ויכולה לאכול אותה בכל צורה שרק ניתן לשלב. בסלט קר עם שמיר ומיונז, בפשטידה מכל סוג. אפויה, סתם חלוטה במים חמים ומלח ואפילו כמות שהיא נקייה בפרחים רעננים של לובן.

הערב שבתי הביתה חדורת מוטיבאציה לפנק לפנק לפנק. ימי הגשם האיצו בי להיכנס למטבח. מנסיוני ניחוחות של מרק חם, טיגונים ואפיה תמיד מעשירים את אוירת השמחה בבית כאשר כולם שבים לעת ערב. 

 

את הכרובית המטוגנת שהכנתי הערב "חטפו לי" כמעט מתוך המחבט. לכאורה אין כאן מתכון אבל ברגע שנשאלתי כל כך הרבה פעמים איך עשיתי את הטעים הזה , החלטתי לשתף גם אתכם. 

 

 

 

המרכיבים 

ראש כרובית נקי ומסונן, מחולק לפרחים אחרי שנחלט דקות קצרות במים חמים ומעט מלח.

ביצה טרופה עם כפית מים. חצי כפית גבישי שום, פפריקה מתוקה ומעט מלח 

פרורי לחם בקערית

שמן וטיגון.

 

ההכנה

מחממים מחבט עם שמן

טובלים כל פרח כרובית בבלילת הביצה מכל הצדדים.

מעבירים אל קערית פרורי הלחם מרפדים מכל הצדדים 

מעבירים למחבט ומטגנים מכל צד עד קבלת צבע זהוב

מגישים חם עם טחינה ולימון.

 

 

בתאבון.

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

בסדרת 10 מפגשים. מפגש עשירי במתנה 0506489787

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל תפו ופוזה אלא אם צויין אחרת