66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

פריטטה

פריטטה

בהמשך לפוסט הקודם הדואה הנה תוספת לפריטטה תוספת דואה. וכך אני מכינה פריטטה גם חלבית וגם פרווה מנה קלה לארוחת ערב ליד סלט ירקות מה צריך יותר מזה???

 

המצרכים:

תפוח אדמה גדול מבושל וחתוך לקוביות

1 גזר גדול מבושל חתוך לפרוסות

4 פיטריות טריות פרוסות

פלפלים צבעניים מטוגנים

1 בצל פרוס ומטוגן

עגבניה חתוכה לקוביות.

חופן אפונה קפואה מופשרת

פיטרוזיליה קצוצה

בצל ירוק

אתם יכולים "לשחק " כיד הדמיון שלכם  בהכנסת סוגי הירקות שאתם אוהבים.

6 ביצים 

לחלבי ניתן להוסיף חופן גבינה צהובה.

 

מלח ,פלפל שחור גרוס

כף דואה /לא חובה מוסיף המון

אופן ההכנה

לטרוף את הביצים במטרפה ידנית,להוסיף את התבלינים והירקות לערבב היטב.

לשים מעט שמן במחבת ולטגן 10 דקות צד אחד.לקחת צלחת בגודל של המחבת ולהפוך את הפריטטה עליה ושוב להפוך לצד השני.

לטגן עוד 10 דקות.

אני אופה בתנור בחום של 180 מעלות 20 דקות חוסך ניקיון של צלחת cheeky.

למי שאין מחבת מתאימה לתנור אפשר לשמן תבנית חד פעמית ולאפות בתנור  (לא חייב להיות עגול)

זהו תהנו מארוחה טעימה

בהצלחה 

שלכם מכל הטובה

בפוסט הבא..... הדואה נכנסת למעפה טעיםםםם surprise

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

14 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת