00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

דג טונה בנוסח מרוקאי

בבקשה חברים שלי 

ראשית למתכון הנוכחי תשתמשו בטונה לבנה 

עובי הדג לא יעלה על עובי ס"מ.

בישול הדג קצר יחסית (נוטה להתייבש) 

לפני הבישול נשרה את הנתחים במים קרים עם כף מלח ומיץ מחצי לימון ל 15 דק לערך בסיום נשטוף 

נכין סיר רחב ושטוח עם חצי כוס שמן קנולה ראש שום מקולף 2-3 פלפלים ירוקים חריפים שומר חתוך לפרוסות לימון טרי פרוס לפרוסות וחצי כוס זייתים מרוקאים מפורקים (ללא חרצן זיתתים במלח) נחמם מעט את השמן נוסיף כף מלאה פפריקה מרוקאית כפית כורכום בדג הזה אני מוסיף מעט אבל מעט כמון נטגן קלות שהארומה של התבלינים יתפזרו נוסיף כוס וקצת מים חמים ונביא לרתיחה.(נבשל כ-10 דקות)

נסדר בפנים את הדג שכל נתח "ישקע" ברוטב בלי שאחד ישב על השני 

נפזר מעל כוסברה בנדיבות נרתיח ונבשל כ 20 דק זה הכל לא להרתיח המון החלבון יתפרץ ואז יתקבל מעיין קרום מעל 

בתיאבון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת