2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

חמין מקרוני ועוף..

חמין נהדר שכולם אוהבים ,הילדים אוהבים את הספגטי והעוף . כאן הטעם הנפלא שמקבל העוף

אחרי אפייה ארוכה ,רך, עסיסי, וטעים ,והמקרוני גם מקבל טעם מעולה ממליצה מאוד ,והכל בזכות

האפייה הארוכה בתנור .

500 גרם פסטה - מסוג מקרוני

1/4 כוס שמן

6 חלקי עוף (אני השתמשתי בכנפיים)

3 תפוחי אדמה קלופים ופרוסים בעובי 1/2 ס''מ

2 בצלים חתוכים לרצועות

1 כפית מלח

1 כפית פלפל שחור

 1  כפית בהרט

2 כפות רסק עגבניות

1 כף אבקת מרק עוף

אופן ההכנה:

מבשלים את הפסטה במי מלח רותחים עד שהיא מוכנה למחצה. מסננים ומעבירים לקערה.

מחממים את השמן בסיר. מתבלים את חלקי העוף במלח ופלפל ומזהיבים אותם יפה. מוציאים ומניחים בצד.

מטגנים באותו הסיר את תפוחי האדמה משני הצדדים עד להזהבה מוציאים ומניחים בצד.

ממשיכים באותה צורה לטגן את הבצל עד להזהבה ,מוסיפים לבצל 2 כפות רסק עגבניות ,

פלפל שחור ,מלח ,בהרט ,אבקת מרק עוף ,1/2 כוס מים רותחים ,מביאים לרתיחה ,מוסיפים

את הפסטה מערבבים ,מוסיפים את חלקי העוף ומערבבים היטב .

בתבנית גדולה מניחים נייר אפייה מסדרים בתחתית התבנית את תפוחי האדמה ,יוצקים

מעל את הפסטה ,מכסים בנייר כסף אופים בתנור בחום 180 מעלות כ1/2 שעה מורדים

את החום ל100 מעלות אופים כל הלילה או למשך כמה שעות .

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

20 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת