1515
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

עוף טנדורי

21/11/2014

לפני כמה שנים הייתה מסעדה נהדרת בצומת בילו שהייתה מתמחה בצלית עוף טנדורי ,אכלתי שם כמה פעמים

והטעם היה נהדר ,העוף צלוי עסיסי וטעים והצבע הנהדר שנצבע העוף מהתבלין ההודי הטנדורי היה מגרה מאוד,

התבלין הטנדורי עשוי מתבלינים טחונים פלפלים חריפים ,שום ג'ינג'ר ,פפריקה אדומה ,כורכום ,זעפרן ,זרעי כמון ,

ובטח עוד כמה תבלינים שהחסרתי ,הטעם עז וטעים מאוד .

לאחרונה קניתי את התבלין הנהדר והנה המנה הטעימה וכל כך פשוטה של עוף טנדורי ,כמובן שאפשר להכין מכל

חלק של עוף וגם עוף שלם .

עוף טנדורי .

8 שוקיים עוף

4 כפות תבלין טנדורי או 2 כפות מחית טנדורי

4 כפות שמן קנולה

מלח

1/4 כוס חלב קוקוס

אופן ההכנה :

בקערה מערבבים תבלין טנדורי ,מלח ,שמן חלב קוקוס ,מכניסים את חלקי העוף ומעסים

היטב ,מכסים את הקערה ומשרים במקרר למשך הלילה ,

למחרת מוציאים מהמקרר מניחים את השוקיים בתבנית ,שופכים את הנוזלים על העוף ,

מחממים תנור למצב גריל ,צולים את השוקיים למשך 30 דקות ,מדי פעם פותחים את התנור

בעזרת מברשת מברישים את השוקיים בנוזלים ,הופכים לצלייה לצד השני לעוד 10 דקות .

מגישים עם אורז לבן .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

19 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת