00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכלים טעים

עוגיות שוקולד בראוניז מושחתות

המצרכים:

240 גר' שוקולד מריר, שבור לקוביות

60 גר' חמאה רכה, חתוכה

2/3 כוס קמח

1/2 כפית סודה לשתיה

1/2 כפית מלח

2 ביצים גדולות

1/2 כוס סוכר חום בהיר

1 כפית תמצית וניל

360 גר' שבבי שוקולד חלב

 

אופן ההכנה:

1. לחמם תנור ל-160 מעלות.

2. להמיס במיקרוגל חמאה וקוביות שוקולד מריר בפולסים של 30 שניות. להניח בצד.

3. לערבב בקערת מיקסר ביצים, סוכר חום ותמצית וניל. להקציף עד שמשלש נפחו.

4. להוסיף לתוך קציפת הביצים את תערובת השוקולד ולערבב.

5. לערבב יחד קמח, אב' סודה, ומלח. לנפות לתוך הקציפה, לערבב בעדינות. להוסיף גם שבבי השוקולד.

6.  בעזרת כף לשים עוגיות על נייר אפייה, במרווחים של כ-3 ס"מ.

7. לאפות כ-12 דק', או עד שהעוגיות מבריקות וסדוקות אבל עדיין רכות במרכז. לצנן לפחות 10 דק' ורק אז ניתן להורידן מהתבנית.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל niritcohen5 אלא אם צויין אחרת