55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חברות מבשלות

טיפ לבישול אורז פרסי עם תחתית תפוחי אדמה

כותרת קצת גדולה לטיפ קטן. 

מכירים את האורז הפרסי או המקלובה, שרוצים להגיש כ"עוגה" הפוכה על מגש, אבל תמיד התחתית נדבקת לסיר ? אז לא עוד !!

הטיפ הקטן שלי כדי שהתחתית לא תדבק היא לשמן מעט את הסיר, לרפד אותו בנייר אפיה שגם אותו יש לשמן, לסדר את התבשיל על נייר האפיה ולבשל. 

בסיום, הופכים את תכולת הסיר על תבנית בגודל מתאים, מסירים את נייר האפיה, וזהו - "העוגה" מוכנה. 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

31 תגובות

העורך בחר...
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חברות מבשלות אלא אם צויין אחרת