00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכלים טעים

עוגיות טביעת אצבע שוקו, קרמל ופקאנים

עוגיות מרשימות וטעימות, עשירות בטעמים - שוקולד, קרמל, אגוזים. הכי שילוב מנצח....

המצרכים:

1 כוס קמח

1/3 כוס קקאו

קורט מלח

120 גר' חמאה, רכה

1/2 כוס סוכר

1 ביצה

2 כפות שמנת מתוקה

1 כפית ת. וניל

 

לציפוי:

1 חלבון טרוף

אגוזי ברס/ אגוזי לוז קלויים וטחונים גס

 

למילוי:

12 סוכריות טופי קרמל של וורטרס

3 כפות שמנת מתוקה

חצאי פקאן סיני

 

אופן ההכנה:

1. לקערה אחת מנפים יחד קמח, קקאו ומוסיפים מלח. מערבבים.

2. בקערת מיקסר מערבלים חמאה וסוכר במשך כ-2 דק' לתערובת קרמית. מוסיפים ביצה, שמנת מתוקה ות. וניל ומערבלים שוב לאחידות.

3. במהירות נמוכה מוסיפים בהדרגה את תערובת הקמח רק עד שנוצר בצק. מקררים שעה במקרר.

4. בקערה קטנה טורפים בעזרת מזלג את החלבון. בקערה נוספת שמים את הברס.

5. יוצרים מהבצק כדורים קטנים, שמים בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה במרווחים זה מזה ויוצרים גומחה/ שקע קטן (בעזרת כף פריזיאן) בכל כדור.

6. מצפים את הצדדים בעזרת מברשת בחלבון הטרוף ומפזרים בעדינות את הברס בצדדים המצופים.

7. אופים 10 דק' בחום 175 מעלות. עם צאת העוגיות מהתנור מסדרים שוב את הקעים בעזרת הכף, עובדים במהירות. מצננים לחלוטין.

8. מכינים מלית: מעל באן מרי ממיסים את סוכריות הטופי עם השמנת לתערובת אחידה וולא גןשים.

9. בעזרת כפית ממלאים כל שקע בעוגיות בכ-1/2 כפית מלית. מניחים במרכז כל עוגיה חצי פקאן סיני. מצננים לחלוטין להתייצבות.

 

נהנים....

 

עוד תמונה:

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל niritcohen5 אלא אם צויין אחרת