00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

סודות של מטבח טוב

מרק אפונה עם שני סוגים של אפונה

3 כוסות - אפונה ירוקה יבשה

3 יח' - תפוחי אדמה (מקולפים,שטופים וחתוכים)

3 יח' - גזרים (מקולפים,שטופים ומגורדים)

3 גבעולים עבים - סלרי (שטופים וחתוכים)

1 כוס - אפונה ירוקה קפואה

4 ליטר - מים

מלח

פלפל

1/2 כפית - כורכום

1/2 כפית - קארי

1/2 כפית - חוואג' למרק

 

משרים את האפונה במים ללילה. שוטפים היטב ומסננים.

שמים את האפונה ואת תפוחי האדמה בסיר ומבשלים בסביבות שעה וחצי-שעתיים. מתבלים.

מחממים כף שמן במחבת ומטגנים את הגזר והסלרי.

מכבים את האש,טוחנים את המרק ,מוסיפים את האפונה הירוקה הקפואה ואת תערובת הגזר.שוב מדליקים את האש ומבשלים כ-10 - 15 דקות.

 

זהו:)

 

והרבה שמש בזיכרונות מסיור בזיכרון יעקב:

 

מיץ רימון מעולה:

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל Lena1307 אלא אם צויין אחרת