2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

פשטידת פסטה עם עוף ...

אני חושבת שאין בית שלא נשארות שאריות אוכל משבת ,אצלי תמיד נשאר עוף ,בכל יום שישי אני מכינה עוף

ותמיד נשארת חתיכה או שניים או יותר ,אז אני משלבת את העוף בסלט חסה גדול וזה נהדר וטעים ,והכי אני

אוהבת להכין את הפשטידה עם הפסטה וחתיכות עוף הכי טעים משביע וקל .

חצי חבילה פסטה בכל צורה מבושלת ומסוננת

2 בצלים

עוף שנשאר מפורק וחתוך לרצועות

2-3 ביצים

אבקת מרק בצל

1/2 כפית מלח

1/2 כפית פלפל שחור

מעט שמן

3-4 כפות פרורי לחם

אופן ההכנה :

לחתוך את הבצל לקוביות לטגן עד להזהבה במעט שמן ,להכניס לקערה את הפסטה ,חתיכות העוף ,

הבצל המטוגן ,מלח ,פלפל שחור ,אבקת מרק בצל ,לערבב .בקערה קטנה לשבור ביצים ולערבב היטב ,

לצקת את הביצים על הפסטה לערבב עד שכל הפסטה והעוף מכוסים בביצים .

לשמן מעט תבנית מלבנית בנונית להעביר את התערובת לתבנית לישר מעט ,לפזר את פרורי הלחם מעל ,

לחמם תנור לחום 180 מעלות לאפות את הפשטידה עד להזהבה .אפשר לטגן את הפשטידה במחבת רחבה ,

ולהפוך משני הצדדים עד שמזהיב .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת