00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בישול-סאן

קציצות עדשים אדומות טעימות סאן

 

 

מה מכינים 

1/2 כוס עדשים אדומות (100מ"ל)   -לאחר השרייה של שעתיים

1 בצל מגורד גס   בערך 140 גרם

תפוח אדמה מגורד דק בערך 100 גרם

 קישוא מגורד דק    בערך 120 גרם

1 כפית מלח

1/4  כפית פלפל שחור

1/2 כפית כמון,

שמינית כפית פפריקה חריפה 

4 כפות קמח

4 כפות פירורי לחם

2 ביצים

כף שמן זית.

 

 

אופן ההכנה :

 

1) משרים את העדשים כשעתיים

2) לאחר ההשריה מביאים לרתיחה ,  לאחר רתיחה מורידים עם כף את הקצף

3) מנמיכים את האש ומבלשים כעשרים דקות

4) שוטפים את העדשים ומסננים היטב, מצננים מעט

5) בנתיים לגרד את הירקות ולסחוט היטב מנוזלים

6)לערבב את כל החומרים היטב

7) מכסים בניילון נמצד ומכניסים למשך כחצי שעה למקרר

8) יוצרים קציצות שטוחות  ומטגנים עד להזהבה.

 

 

בתאבון......................

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל RamiSun אלא אם צויין אחרת