55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אור קטן גדול

חזה עוף ממולא

שניצל עוף טוב ...מה המשמעות שלו עבורכם? 

טוב, לא, לא התחרפנתי עם המעבר לשעון החורף אלא התוועדתי לסדרת מוצרים חדשה העונה לשם "סדרת הקצב של עןף טוב" שזכתה בתואר מוצר השנה לשנת 2014. 

החדשנות בסדרה החדשה היא בעובדה שלא צריך לעמוד בתור אצל הקצב על מנת לקנות חלקי עוף טריים, נקיים וארוזים הכל באריזות במקררי הסופר. הסדרה מכילה שוקיים עם עור ושוקיים ללא עור , כרעיים עם עור וכרעיים ללא עור, חזה עוף, חזה עוף פרוס דק לשניצלים, פילה עוף טרי, שווארמה הודו , עוף שלם וירכי עוף. 

אחרי שהכרתי את הסדרה החלטתי להשתמש בחזה עוף הפרוס דק לשניצלים

לא סתם שניצלים אלא כאלה ממולאים. את הרעיון הכללי שאבתי מגלילות השייטל שהכנתי לפני זמן לא רב .

התחלתי בעבודה :

2 בצלים 

2 קופסאות פטריות חתוכות (כמובן שניתן להכין עם טריות אך ...לא היה בביתsurprise)

לקצוץ את הנ"ל קטן - אני נעזרתי בסלייסר ותוך שניות היה הכל קצוץ ...

לטגן עד הזהבה וריכוך ולהניח להתקרר. 

להניח את חזה העוף הפרוס. 

להניח במרכז כמות של כף גדושה מהמילוי , לגלגל .

להכין שלוש צלחות: האחת עם קמח, השנייה עם ביצה טרופה והשלישית עם פרורי לחם או פנקו  .

לטבול כל גלילה לפי הסדר הנ"ל .

לטגן .

תראו כמה הוא עסיסי...יאמי ....

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

14 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אור יחיד אלא אם צויין אחרת