00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

סודות של מטבח טוב

מרק עוף תימני

800 גר' - חלקי עוף

6 יח' - תפוחי אדמה (מקולפים, שטופים וחתוכים)

1 יח' (260 גר') - עגבניות מרוסקות בתוספת שום (או רסק)

4 - שיני שום (מקולפות,שטופות וקצוצות)

4 כיפות - חוואג'

1 כפית - כורכום

2 כפיות - סוכר

1 כף - אבקת מרק עוף

1 כפית - קארי

4 ליטר - מים

כ-2 כפות - מלח

 

בסיר שבו נבשל את המרק מניחים את העגבניות המרוסקות,השום,החוואג',הכורכום,הסוכר,אבקת מרק עוף,הקארי ומערבבים יחד כדקה.

מוסיפים את המים, את חלקי העוף ומבשלים כ-10 דקות. מדי פעם מורידים את הקצף.

מוסיפים את תפוחי האדמה,מתבלים במלח ומבשלים על אש נמוכה כ-45-60 דקות.

 

זהו:)

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל Lena1307 אלא אם צויין אחרת